Articles

Höstutställningen inställd. Beslutet taget klockan 16.48

I N S T Ä L L T !!!!

 

Hejsan, vi måste tyvärr meddela att våran Höstutställning blir inställd.

 

Pga rådande pandemi där öns sjukvård satts i stabsläge åter igen samt att vi fått förhöjda restrektioner som övriga landet omöjliggör detta att genomföra utställningen i den skyddade miljö som vi dock ändå lyckats få till, ett stort pansarvagnshangar där vi hade säkerhetsavstånd på 3,5 meter som minst vid ingången. Alla som hade besökt lokalen hade en personlig plats 4,5 meter från närmaste granne. Ingen publik, inga besökare osv...

Styrelsemedlemmar har tidigare idag pratat med Polisen och förklarat läget samt visat film från lokalen och våra regler, Länstyrelsen har också pratats med och de ansåg även de att säkerhet var väl tilltagen i hela lokalen samt allt tänk runt omkring med rastningar, parkering osv..

Myndigheterna sa att vi gjort allt och lyckats väl med att säkerställa lokalen som sagt men att det absolut inte är förenligt med nu satta gränsvärden att genomföra denna utställning på ett betryggande sätt där vi som hundklubb verkligen skulle kunna säkerställa att ingen risk för smitta skulle föreligga.

Vi föll på målsnöret med ett enda dygn!!!

Våran kassör kommer kontakta er gällande återbetalning, har ni båtbiljett så ombedes ni kontakta Destination Gotland och förklara att klockan 14.00 idag den 12/11 sattes Gotland under förhöjda restrektioner från Folkhälsomyndigheten vilket omöjliggjort erat resande. Har ni frågor eller funderingar skall ni kontakta våran CUA för utställningen, Carina Eskelin på mobil: 0735-69 75 69 som svarar på era frågor.

Ni må tro att vi vänt på varenda kalkstensbit här nere på ön för att kunna genomför en utställning som vi vet att ni precis som vi suktar efter och saknar så.

 

Med hopp om framtida utställningsmöten och glada tillrop.

mvh//Hinken Webmaster Gotlands Taxklubb

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here