Articles

Viltspårkurs Våren 2019

Våren är här!  Dags för viltspårkurs!

Välkommen till vårens viltspårkurs. Nu har du möjlighet att aktivera din hund och dig själv med spårarbete. Både roligt och nyttigt, i synnerhet om du tänkt använda din hund vid eftersök.

vspar2019 roland

Vi startar kursen lördagen den 30 mars kl 10 vid ”Gropen” i Follingbo, och sen fortsätter vi påföljande tre onsdagskvällar. Den första träffen, lördagen, lär vi ut hur du snitslar och blodar ett spår och hur du påbörjar ett spårarbete. Du får behålla ditt spår under hela kursen. Du får även en hel del tips bl.a. om utrustning, och du får blod och en rådjursskank att börja med. Och så fördelar vi instruktörer.    På lördagen brukar vi hålla på ungefär 3 timmar så ta gärna med kaffe. Vi bjuder på enkel förtäring.

Onsdagskvällarna blir det en hel del spårtips, vad som gäller om du vill meritera din hund, regler m.m.  men det får du veta mer om vid första träffen.

Kursavgiften inte fastställd men blir antagligen samma som tidigare, 250 kr för medlem, 300kr för övriga.

Vill du anmäla dig eller kanske veta mer, hör av dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   eller ring          0707-447777.

Som sagt, VÄLKOMMEN!

 

Just de ja, då det efterfrågades förra året - Om intresse finns så försöker vi även i år få till en kurs för hundar som varit med tidigare, och då  med högre svårighetsgrad. Vilken veckodag det kan bli ber vi att få återkommer till i så fall.

Roland, kursledare

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here