Articles

Årsmötet den 6/3 2019 avklarat...

Årsmöte

Vårt årsmöte var som vanligt mycket välbesökt, 33 av klubbens 100 medlemmar närvarade. Ordinarie ordförande fick förtroendet att leda förhandlingarna. Dagordningen klubbades igenom utan större diskussioner.

Av verksamhetsberättelsen framgick att det mesta som planerats genomförts på ett bra sätt, dock blev årets resultat ett litet minus och det beror på att klubben har köpt in en dator för att hantera de elektroniska drevprovsprotokoll och att styrelsen för första gången på tio år fick lite ”lön” i form av ett julbord. Ordförande och samtliga styrelseledamöter fick förnyat förtroende från årsmötet.

Innan den avslutande prisutdelningen för 2018 års fina prestationer bjöds på förtäring av utsökt smörgåstårta som vår styrelseledamot och markenterare Roger med sedvanlig bravur tillverkat. Därtill kaffe och likaledes utsökt kaka som sekreteraren Pia hade gjort.

Så var det dags att fördela alla blommor och priser från det stora prisbordet. Under året har vi fått sju nya champions, en svensk utställningschampion och en finsk utställningschampion, två på viltspår och tre på drevprov. Samtliga förärades med blomma och de som inte redan fått fick en championrosett.

bilder ulla pia jocke

Rosor för Spårchampinjonat, här till Ulla Cato Lundgren samt Pia Ahlqvist.

 

 

bilder gruppbilden

Nya Drevchampions fick även de mottaga en ros samt de som ännu ej fått, en prisrosett. På bild ser ni Lena Olofsson, Rolf Karlsson, Sussane Björklund samt Joakim Åberg.

 

 

 

bilder charlotte hammarberg

SvTK Jubileumspris i viltspår tilldelades Ruskabackens Snusmumrik, ägare Charlotte Hammarberg, Visby.

 

 

bilder joakim aberg

Joakim Åberg vår eminente ordförande för Taxklubben på Gotland hade styrt upp ett bra årsmöte med bra redovisning, bra information, roligheter samt tro på framtiden för vår fina klubb. Gick även bra för honom och hans fina vovve. Emils vandringspris till deltagande tax i spår-SM till delades nämligen till Birkabus Divan Daizy, ägare Joakim Åberg, Katthammarsvik.

 

 

bilder marta syren

Klubbmästare på viltspår blev Heatwave Elvira, ägare Märta Syrén i Anga. Även hon fick ta emot flera vandringspriser för sina fina insatser.

 

 

bilder roland johansson

Åkes minne tilldelades Felicia, ägare Roland Johansson som bästa tax på spår och drev med utställningsmerit. Hon fick även mottaga Kennel Stux vandringspris till bästa unghund under två år på drevprov (särskilt prov).

 

 

bilder rolf karlsson

För 2018 års grand slam vid prisutdelningen stod Teleborgs Peppe, ägare Rolf Karlsson i Visby. Han blev Årets Tax, klubbmästare i drev och årets unghund och fick ta emot flera vandringspriser för sina fina insatser. En mycket värdig vinnare.

 

Ja, nu ser vi fram emot våren och alla aktiviteter som finns där, väl mött govänner!!

Med vårliga hälsningar: Gotlands Taxlubb

 

 

 

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here