VP årsmöte

Ellys MinnesprisEllys minne

Elly Dansels Minnespris till årets bästa unghund på jaktprov och utställning.
Vandringspriset skall vara ständigt vandrande och utdelas till året bästa unghund under 30 månaders ålder.

Endast ett resultat får räknas på utställning och jaktprov i GTKs regi.

Högsta möjliga poäng under ett år är således 20 poäng. Ex: Cert 10 poäng, 1:a pris drevprov 10 poäng.

Vandringspriset tilldelas för året den tax inom Gotlands Taxklubb som förvärvat den högsta poängsumman.

Donator: Åke Dansell

Årets tax

tilldelas bästa tax på utställning och drev- eller spårprov

Önskvärdheten skall vara att premiera taxar som visat såväl god exteriör som drev- och eftersöksegenskaper.IMG 1946

Endast ett resultat får räknas på utställning och jaktprov i Gotlands Taxklubbs regi.

Högsta möjliga poäng är således 22 poäng.

Exempel: certifikat på utställning 10p, 1:a pris och D-cert 12 poäng. Summa 22 poäng.

Utställning

2:a pris 9p
3:a pris 8p

Övrigt

1, Om CK hunden i BHKL eller BTKL placerar sig före certhunden erhålles 10 poäng

2, Hund som erhåller HP i ukk erhåller 8 poäng

3, Hund som erhåller HP i junkk erhåller 7 poäng

Särskiljning

Om poängtalet är lika för flera hundar skall i första hand drevprovet vara avgörande. I andra hand poängen från utställningen. I tredje hand poängen från viltspårprovet.

Vandringspriset tillfaller slutligt den hundägare som erövrat detsamma fem gånger.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis with QualityJoomlaTemplates. Custom text here