Resultaten, våran Höstutställning -18

hub1

 

Ja, precis som väntat vart det en mycket trevlig dag i Arthallen ute på A7-området i Visby. Där vi har vår årligt återkommande höstutställning ligger på gamla regementsområdet mitt i centrala Visby, dock så var det bara domaren Bertil Lundgrens skarpa fina kritiker på våra hundar som small likt glädjefyrverkerier under dagen. Många olika hundar dock för vi har denna utställning i samarbete med Gotlands Beagleklubb samt Gotlands Bassetklubb vilket gjorde att det fanns mycket snyggt att vila ögonen på, en del fromma och stilla likt små änglar och andra busfrön som behöll valpsinnet och körde hela sitt register för att pocka på uppmärksamhet.

Domaren Bertil Lundgren log, berättade sakligt om sina bedömningar och höll bra tempo, runt omkring tävlingsringen var det ständigt glada miner, viftandes svansar, spontana hjärtliga applåder, hurrarop (ja sen ett och annat skrik över vinsterna i vårt populära lotteri). Under en dag som denna så blir det många bekanta återseenden, mycket att berätta om sånt som hänt runt våra hundar vilket är lätt i den lokal vi är i då den inbjuder till en gemytligt och nästan familjär känsla.

Vi i Gotlands jakthundsklubbar tackar domaren Bertil Lundgren för en toppenutställning med rättvisa bedömningar och mycket god hundhantering.

Resultat:

BIS-vinnare: SE U(V)CH Stubbkärrs Ulric, ägare Eva Wall - Säffle

BIS-2a: C.I.B SE J(RÅ)CH SE UCH PL CH Swed Pack's Riddare cannubi, ägare Ewa SvedareRiddaregard - Gotland

BIS-3a: FI U(V)CH SE U(V)CH SE VCH Ruskabackens Darjeeling, ägare Kristina Lilja - Gotland

BIS-4a: SE V-17 SE VCH Kaislan Tilan La Ruisseau, ägare Chalotte Hammarberg - Gotland

hub2

 

Dagens vackraste veteran blev SE U(V,KOV)CH SE VCH Eiarö Jesper, ägare Johanna O'Malley - Handen

hub3

Utställningens vinnare i valpklassen blev Stubbkärrs Xinderelle, ägare Susanne Englund - Säffle

Vi avslutar med att tacka alla som besökte oss, tävlade hos oss och som gjorde denna dag till vad den blev, detta gör vi om

Mvh // Utställningansvariga

 

 

GTK huvudsponsor

image001

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here