Articles

Information om framflyttade spårprov från 21

fotomallen drevprovsmall jan 22

 

Ordinarie drevproven

Under hösten kunde vi planenligt genomföra Drevprov I, med bra resulta.t Tyvärr med endast tre hundar anmälda, varav två från fastlandet. Det blev två förstapris och ett andrapris. Bäst gick det för Ubsola Bel Air, äg Niklas Bodin Falun, med ett förstapris och 51 poäng. Förstapris fick även Krutbrännarens Lexi, äg Lena Olofsson Hejnum, med 42 poäng. Bingo, äg Mikko Andersson Stockholm fick ett andrapris, även han med 42 poäng men tiden räckte tyvärr inte till.

Till höstens ordinarie Drevprov II hade vi fem anmälningar. Tyvärr var ju inte vädret med oss denna gång, det var snödjup i skogen på vissa håll upp mot 40 cm, så provet fick flyttas fram i avvaktan på att det mesta av snön skulle försvinna. Nu har drevprovskommittén bestämt att provet skall hållas   17 – 20 januari. Vi hoppas att vädret inte ställer till det den här gången också.

Drevprov (särskilt drevprov)

Till det ordinarie provet kan vi inte ta emot några nya anmälningar då anmälningstiden gick ut för länge sedan. Däremot tar vi gärna emot anmälningar till särskilda provet. Anmälan skall i så fall vara Sanna tillhanda senast tre dagar före planerad provdag och sista anmälningsdag är den 20 januari. Proven pågår januari månad ut.

Välkommen med din anmälan!

 

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here