Articles

Viltspårskurs - 7 april (om snön är borta!)

Viltspår är en aktivitet som de flesta hundar tycker är roligt. Hunden får jobba och alla får motion. Är du jägare är det här ett utmärkt tillfälle att lära hunden grunderna i eftersök. Nyttigt och ibland nödvändigt!

Vi inbjuder till årets viltspårkurs som startar lördagen den 7 april kl 10.00 vid ”gropen” i Follingboskogen, där vi samlas för information, genomgång och instruktioner. Vi bjuder även på förtäring.

I år planerar vi dels en nybörjarkurs, där vi informerar om hur det går till, fördelar spår och instruktörer och visar spårläggning, dels en fortsättningskurs med en del svårigheter för dem som varit med lite och kanske blivit uppklassade. Efter inledningen på lördagen så träffas vi fortsättningsvis de tre (ev fyra) följande onsdagskvällarna på samma plats för teori och praktisk spårning.

Utnyttja möjligheten att aktivera dig själv och din hund och där du får träffa andra hundkompisar och får tips och flera träningsmöjligheter med erfarna instruktörer.

Ta med din spårlina (har du ingen, vänta med anskaffning!!) och lämplig flaska för blod, gärna en halvliters petflaska med ett 1 mm hål i kapsylen. (OBS! Ta med en hel kapsyl också!)

Vi tillhandahåller blod och skank.

Anmälningsavgift: 250 kr för medlemmar, 300 kr för övriga. (OBS! Övriga i mån av plats.)     Anmälningsavgiften sättes lämpligen in på klubbens bankgiro 245-2522 i samband med anmälan. Ange ”spårkurs”.

ANMÄLAN SENAST måndag 2 april MISSA INTE DET!
till Roland, tel 0707-44 77 77 eller helst på mejl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here