Articles

Ny webmaster

Hallå alla i klubben och även våra trogna besökare runt om i taxvärlden.

Nu har ni fått en ny webmaster som från och med 1 Mars 2017 kommer sköta denna sida samt utföra ändringar samt uppdateringar framöver.

Jag heter Christher Eskelin, kallas i folkmun för Hinken och har under många år skapat och hanterat flertal andra sidor på nätet men kommer nu att satsa på denna sida och försöka jobba vidare i vår gamle webmaster Rebecca Martis anda.

Är gift med Carina Eskelin som är med i styrelsen för Gotlands Taxklubb och har således kennel hemma dagligen och lever uppepå taxar hela dagarna, är även mycket aktiv eftersöksjägare på trafikskadat vilt vid Nationella Viltolycksrådet med två egna godkända hundar nämligen Lamark Wicki "Doris" och Örnbergets Rosa Rogusa "Rizla". Ni kommer säkert träffa på mig i eller utanför utställningsringarna framöver då mina hundar skall aktiveras mer på uställning nu när de lärt sig spåra det jag vill.

 

Jag vill väldigt gärna att ni som är medlemmar skickar in egna berättelser, egna foton ja helt enkelt, eget material som jag sedan kan sammanställa och delge övriga.

Kommer även nu framöver skapa en ny artikel som kommer visa upp en del medlemmar ur klubben, se vad just de har för sorts tax och varför de just fastnat för den rasen och dess typ, kan vara värdefullt för de som funderar på att skaffa en go liten taxmedlem i familjen. Är du intresserad av att ingå i den artikeln så gör jag gärna en intervju antingen muntligt eller så skickar jag ett dataformulär som ni kan fylla i.

Ju fler som visar intresse, dess bättre bild får de som står i valet och kvalet att skaffa en tax.

Medverkan är helt frivillig och det utgår ej heller någon ersättning.

Så kom igen nu, kontakta mig genom att maila på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller om det är lättare, ring mig via min mobil på 0738-40 82 44

Väl mött // Christher

Christher "Hinken" Eskelin

Ny sidhanterare på Gotlands Taxklubb

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Copyright 2013 Gotlands Taxklubb | Created by R.Martis / WisPrint AB with QualityJoomlaTemplates. Custom text here